Schoonmaakbedrijfgevonden.nl is ontstaat uit de frustratie van het niet goed, snel en eenvoudig kunnen vinden van een schoonmaakbedrijf dat bij ons paste. En dat is natuurlijk vervelend! Dat kun je accepteren, of het je doet er wat aan! Het laatste hebben wij gedaan, met Schoonmaakbedrijfgevonden.nl al resultaat.

Schoonmaakbedrijfgevonden.nl is het platform voor het bij elkaar brengen van opdrachtgevers en schoonmaakbedrijven. Het doel is de perfecte match te realiseren. Want immers niet elk schoonmaakbedrijf pasy bij elke klus, ieder potje heeft zijn dekseltje zullen we maar zeggen ;).

Schoonmaakbedrijfgevonden.nl beschikt over een uniek systeem met bijpassend algoritme om opdrachtgevers met schoonmaakbedrijven te matchen. We houden daarbij rekening met alle mogelijke criteria zoals afstand, bedrijfsomvang, type onderneming, aantal werkplekken etc.. dit alles om te komen tot de perfecte match. Want eerlijk is eerlijk, alleen dan werkt een samenwerking. En het uitbesteden van je schoonmaakwerkzaamheden draait natuurlijk volledig om vertrouwen, dat snappen wij!

Het perfecte schoonmaakbedrijf, voor de juiste prijs, dat is ons doel en daarom werken wij er elke dag aan om onze unieke matching methodiek nog verder te verbeteren!

Alle schoonmaakbedrijven welke gebruik maken van ons platform kennen wij en voldoen aan de door ons gestelde strenge kwaliteitseisen!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan horen wij deze graag! Want wij leren graag van onze gebruikers en partners. Neem contact op met info@leadfab.nl en wij beantwoorden je vraag direct!

Met vriendelijke groet,
Team Schoonmaakbedrijfgevonden.nl